2017. december 5., kedd

[Napi e-vangelium] karácsonyi könyvajánló az e-vangéliumtól

Kedves e-vangélium olvasók!

Az evangélium365 csapatának nevében köszönöm, hogy nap mint nap olvassátok (vagy hallgatjátok) az e-vangéliumot és használjátok az új okostelefon alkalmazást. Remélem, hogy lelki épülésetekre szolgál Krisztus mindennapi üzenete.

Az advent elején szeretettel ajánlom figyelmetekbe evangelizációs kiadványainkat. Válasszatok családtagjaitoknak, ismerőseiteknek karácsonyi ajándékot és ezzel is terjesszétek az e-vangéliumot.

Könyv és naptár
A Szívem első gondolata 2018. című könyvem a jövő évi evangéliumi elmélkedéseket tartalmazza most adventtől, a következő adventig. Új elmélkedésekkel. A könyv végén imagyűjtemény. Újdonság, hogy 2018-ra készítettünk Evangélium365 asztali naptárt. A korábbi évek evangéliumi elmélkedései három kötetes sorozatokban jelent meg.

Gyermekeknek
Megújult formában jelent meg a 2018-as gyereknaptár, forgatható asztali kivitelben. Vannak még karácsonyi gyermekkönyveink, amelyeket én írtam, Szent Mártonról és Brenner János atyáról is, akinek jövőre lesz a boldoggá avatása. Gyermekeknek ajánlom még az Élő Evangélium című foglalkoztatófüzeteket, amelyek az év minden vasárnapjára és ünnepére tartalmaznak játékos feladatokat.
A gyermekük vagy unokájuk vallásos nevelését fontosnak tartó szülőknek, nagyszülőknek lehet segítség a havonta megjelenő Élő Kenyér misekalauz, amely a szentmise szövegeit, szentek életét, minisztráns kisokost, imádságokat és játékos feladatokat tartalmaz.

Egyedülálló tanszerek
Szintén gyermekeknek lehetnek szép ajándékok a vallásos témájú iskolai füzetek, füzetboxok és más tanszerek. Valamennyi tanszer saját tervezésű, csak nálunk elérhető.

Szeretettel:
István atya - Horváth István Sándor




Valamennyi evangelizációs kiadványunk megrendelhető az Evangelium365 webáruházban. Kattintson az alábbi linkre!


A szállítási feltételekről és díjakról a webáruház honlapján lehet tájékozódni:
Szállítási díjak és feltételek


Rendelés e-mailben

Ha a webáruházban nem sikerül a rendelés, kérem, küldje el a következő adatokat az evangelium365@gmail.com címemre.

Kiadvány(ok) darabszáma:
Megrendelő neve:
Postacím irányítószámmal:
(Mobil)telefonszám:
Olyan telefonszámot adjon meg, amelyen a csomagfutár a mielőbbi sikeres kézbesítés érdekében biztosan eléri Önt.

Nincsenek megjegyzések:

Blogarchívum