2009. november 4., szerda

[Evangelium] Advent legszebb ajándéka

Advent legszebb ajándéka

Kedves Barátaim!
Örülök, hogy nap mint nap olvassátok az e-vangéliumot!
Örömmel jelzem, hogy megjelent plébániánk Szent Veronika ifjúsági kórusának legújabb CD lemeze, Takács Attila: Advent legszebb ajándéka című albuma. A lemez az adventi és karácsonyi időszakban nyújt segítséget a lelki felkészüléshez és az ünnepléshez. Ennek megfelelően advent 1. vasárnapjától a Háromkirályok ünnepéig minden vasárnapra és ünnepre tartalmaz egy-egy dalt.
Szép karácsonyi ajándék lehet mindenkinek.

Bővebb információ:
http://zalalovo.plebania.hu/list/szvk_kiadvanyok/Advent_legszebb_ajandeka_CD_lemez
Letölthető dalszövegek, kották, belehallgatási lehetőség minden számba: http://zalalovo.plebania.hu/szent_veronika_korus/dalszovegek

Kedvezmény: nem kell csomagolási és postaköltséget fizetni. Az e-vangélium olvasók most kedvezményesen rendelhetik meg lemezeinket. Átvállaljuk a csomagolási és postaköltséget azoktól, akik mind a három eddig megjelent lemezből legalább 1-1 db-ot, (de akár többet is bármelyikből) rendelnek (Advent legszebb ajándéka, E kendő rejti arcát, Téren és időn át Betlehembe).

A lemez nálam megrendelhető a zalalovo@gmail.com címen. Ára: 2.000.- Ft/db + csomagolási és postaköltség (1 db esetén Magyarországra 300.- Ft) áron. A megrendeléshez, kérem, küldje el az Ön nevét, postacímét irányítószámmal, a kiadvány címét és a darabszámot. Köszönöm!





Szeretettel: István atya (Horváth István Sándor)

Nincsenek megjegyzések:

Blogarchívum