2015. november 24., kedd

[Evangelium] Horváth István Sándor atya evangelizációs könyvei 2016-ra

Kedves e-vangélium olvasók!
Köszönöm, hogy hűséges olvasói vagytok az e-vangéliumnak.
Szeretettel ajánlom nektek és szeretteiteknek új könyveimet és evangelizációs kiadványainkat, amelyek gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek szólnak.
Olvassátok, éljétek és hirdessétek az evangéliumot!
Szeretettel: István atya - Horváth István Sándor

Szívem első gondolata 2016.
Elkészült és könyvben megjelent a jövő évi evangéliumi elmélkedéseim gyűjteménye. Szép karácsonyi ajándék lehet például azok számára, akik internet nélkül élnek. Ára: 1600 Ft/db.

Gyereknaptár 2016.

Két változatban készítettem naptárat a gyerekeknek, az egyik a Szent Márton évre, a másik az Irgalmasság szentévére. Az előbbi Szent Márton püspök életének eseményeit, az utóbbi az irgalmasság cselekedeteit és Jézus irgalmasságról szóló példabeszédeit mutatja be. Ára: 500 Ft/db.

A betlehemi jászol
Karácsonyi meséskönyv igaz történetekkel. Bennem is elevenen élnek gyermekkorom karácsonyai. Ezeket az élményeket osztom meg e könyvben, amely abban segíthet, hogy a mai gyermekek számára is szép élmény legyen ez az ünnep. Sok-sok színes képpel, 6-14 éves gyermekeknek. Ára: 1100 Ft/db.

Szent Márton életútja

6-14 éves gyermekek számára írtam ez a könyvet a mostani emlékévre, amely 13 történettel és 13 egész oldalas, színes képpel mutatja be Márton püspök életét. Ára: 1100 Ft/db. Német vagy szlovén nyelven: 1500 Ft/db.

Élő Evangélium

Ez a foglalkoztatófüzet az év minden hetére, illetve vasárnapjára tartalmaz egy játékot, feladatot, amelyek segítségével megismerhető Szent Márton élete és tisztelete. Hasznos segítség lehet a szülőknek és a hitoktatóknak.  64+4 oldal, A/4 méret. 6-14 éves gyermekeknek ajánlott. Ára: 1200 Ft/db.

Szent Márton a világ bélyegein
10 évvel ezelőtt mondtam egy bélyeggyűjtőnek, hogy érdemes volna a Szent Márton ábrázoló bélyegeket gyűjteni. 10 év alatt összegyűjtötte az összes ilyen bélyeget, ami 1910-től napjainkig világszerte megjelent. E gyűjteményből készítettem egy könyvet, nagyított képekkel és ismertetéssel a bélyegekről. Igazi könyvkülönlegesség, gyönyörű nyomdai kivitelezésben. Ára 3900 Ft/db.

Textil szaloncukor

Kézműves termék, 100 %pamut. Piros (6db), fehér (6 db), zöld (6db) színben vagy vegyes csomagban (2-2-2 db). 960 Ft/ 1 csomag/6db. Megrendelésével támogatja adventi jótékonysági akciónkat, amelynek keretében 1000 gyermeknek ajándékozunk könyvet.

Postaköltség Magyarországon: 1 könyv: 500 Ft, 2 könyv 1000 Ft, 3 könyv: 1500 Ft, 4-14 könyv: 2000 Ft, 15 vagy több könyv esetén: 0 Ft. Külföldre a magas postai költségek miatt nem vállaljuk a küldést.

Megrendeléshez kattintson a következő linkre:
https://docs.google.com/forms/d/1XQ90ah0NZUX7ZgR7GolaskYsUdbVUZ7z6VaPoKnkUGU/viewform

vagy küldje el az alábbi adatokat a zalalovo@gmail.com címre e-mailben:

Megrendelő neve:
Postai cím irányítószámmal:
(Mobil)telefonszám:
A telefonszám megadását azért kérjük, hogy a sikeres kézbesítés érdekében szükség esetén felvehesse Önnel a kapcsolatot a csomagfutár.

Megrendelt kiadványok:
Szívem első gondolata 2016. Darabszám:
Gyereknaptár 2016. - Szent Márton év Darabszám:
Gyereknaptár 2016. - Az irgalmasság éve Darabszám:
A betlehemi jászol. Darabszám:
Szent Márton életútja. Darabszám:
Szent Márton a világ bélyegein. Darabszám:
Élő Evangélium. Darabszám:
Textil szaloncukor. Darabszám (csomag):
Ilyen színű szaloncukor csomagot kérek (piros, fehér, zöld, vagy vegyes):





Nincsenek megjegyzések:

Blogarchívum