2012. április 13., péntek

1 éves az Élő Kenyér

Kedves Zoltán!

Emlékezzünk meg röviden az e-vangélium olvasóival egy születésnapról!

 

1 évvel ezelőtt alapítottam az Élő Kenyér újságot, amely gyermekeknek szól és elsősorban a szent­misére való felkészüléshez és az azon való aktív részvételhez nyújt segítséget. Az első szám 2011. áprilisában, a húsvét ünnepére jelent meg.
Szóval: túléltük az első évet.

A túlélés szót szándékosan használom, mert annak idején azt mondtam, hogy ha az első évben nem megyünk csődbe, akkor van remény a fenn­maradásra. Sikerült! És ez nem kis részben annak köszönhető, hogy az e-vangélium olvasói szép számmal rendelték meg az újságot gyermeküknek, illetve jótékonysági előfizetéssel sokan támogatták, hogy a határon túli magyar gyermekekhez ingye­nesen juttassuk el az Élő Kenyeret. Idővel egyre több iskola csatlakozott a megrendelők közé, hiszen a diákmiséken kiválóan használható a kis újság.

 

Az internetes játékban (http://jatek.elokenyer.hu) is egyre többen vesznek részt! Köszönöm a támogatóknak, hogy gondoskodnak a gyerekeknek a heti nyereményekről!

 

A visszajelzések szerint az Élő Kenyér valóban hasznos segítség azoknak a szülőknek, akik fontosnak tartják gyermekük vallásos nevelését. A hitoktatóknak pedig a játékos feladatok nyújtanak segítséget. Köszönöm az ötleteket is, amelyeket folyamatosan beépítünk az újságba!

Köszönöm a grafikus csapat munkáját! Nekik köszönhető, hogy vidám, tetszetős, modern arculattal jelenik meg az újság, és nem kényszerültünk a gagyi szintjén megmaradni.

 

Köszönöm mindenkinek a bizalmat és egyben hálát adok Istennek, hogy újságunk létrejöttét és fennmaradását segítette!

Szeretettel: István atya (Horváth István Sándor)

 


Jótékonysági előfizetőket, támogatókat továbbra is keresek, mert Erdélyből és a Kárpátaljáról sok az igény. Segítsük a magyar gyerekek vallásos nevelését!

 

Információ előfizetésről és jótékonysági támogatásról:

http://www.elokenyer.hu/rendeles

-- 

Üdvösséget!

Horváth István Sándor

Zalalövői Plébánia

H-8999 Zalalövő, Szabadság tér 6.

Tel.: (+36)92-371-049

Nincsenek megjegyzések:

Blogarchívum