2010. november 22., hétfő

történetek Eszterről

Kedves Zoltán!
Az e-mailes e-vangéliumot olvasók sokszor kérdezik tőlem, hogy tulajdonképpen ki az az Eszter, akivel az elmélkedésekben találkozunk? Egyesek úgy vélik, hogy valójában több személyről lehet szó. Mások szerint saját gyermekkori emlékeim szerepelnek e történetekben. Valaki kitalált (fiktív) személynek gondolja őt. Azt mindenki sejti, hogy igaz történetek ezek, amelyekből sokat tanulhatunk.
Én azt szoktam mondani, hogy e történetek apró mozaikok, amelyekből lassan összeáll a kép. Csak a végén ér meglepetés minket. Eszterben mindenki felismerheti önmagát, gyermekkori önmagát, vagy azt az önmagát, akit Isten megálmodott. A titok megfejtéséhez közelebb lehet kerülni, hiszen az elmúlt 3 év történeteit és az evangéliumi elmélkedéseit most könyv formájában is megjelentettem. Fizikailag egymás mellé tettem a mozaikokat, s most az olvasókra vár, hogy önmagukban is a helyükre illesszék azokat.
Szeretettel ajánlom Önnek is e nagyszerű feladatot és a könyvet.
Szeretettel: István atya


Horváth István Sándor
Igéddel éltess engem! (A-B-C kötet)
Ára:  1 kötet: 1900.- Ft + 800 Ft postaköltség (Magyarországra).
Kedvezmény:
A 3 kötet együtt: csak 3800 Ft + 800 Ft postaköltség (Magyarországra).

A könyv megrendeléséhez, kérem, küldje el a címet, a darabszámot, az Ön nevét és postacímét irányítószámmal a zalalovo@gmail.com címemre.
A könyv csak tőlem rendelhető meg a fenti címen.

A Szívünkben mély nyomot hagyott (A-B-C) kötetek (2005-2007. évi elmélkedések) ugyanilyen áron, illetve kedvezménnyel korlátozott példányban még kaphatók.



--
Üdvösséget!
Horváth István Sándor

Zalalövői Plébánia
H-8999 Zalalövő, Szabadság tér 6.
Tel.: (+36)92-371-049

Nincsenek megjegyzések:

Blogarchívum